I helgen...

...har jag verkligen levt, inte snålat på någonting! Hamburgertallrik o en liten plankstek, ett glas öl, några kakor och lite saft! :) Härligt! Idag (söndag) var det back to business igen, och det känns BRA, tro det eller ej? Känns skönt och jag är så jävla nöjd med mig själv faktiskt! Vågen kommer få stå orörd i ett par dagar, kanske väger mig på onsdag tänker jag, så kanske jag gått ner det jag lagt på mig och slipper få viktångest ;)

Hejja mig! Idag ska jag ringa bästa CK-konsulenten Miranda och be att få komma imorrn o då ska Jennie med och göra ett försök hon med! Very nice!

Senare idag böor det en långpromenad och i veckan ska jag komma iväg och träna MINST 3 ggr, lågintensiv på crosstrainern tror jag, eller gåbandet, lite armar kanske, några situps kanske jag hinner med också ;)

Minus 70 here I come!!! I veckan ska jag spräcka 80-strecket! Bara så att ni vet det ;)

Var ju tvungen att väga mig!

Härliga fredag!
Mys mys mysdag! Nu har jag tränat tre kvällar i rad och jag ångrar inte en SEKUND att jag köpte mitt älskade gymkort! Igår åt jag 2 dl gulaschsoppa till lunch (riktig mat alltså) de dagar jag tränar så MÅSTE jag få i mig nånting annat åän cambridge känner jag, annars orkar inte min kropp med.

Idag visade vågen 81,8 kg!

Jarrå!

Träningskortet inhalndlat.

Dagens matchvikt var 82,3 kg!

Vägning!

NU är det såhär också. Jag ska INTE väga mig varje dag i fortsättningen! Nej! En gång/vecka ska jag väga mig. Fixeringen vid vågen är liiite för stor! Jag längtar så mkt tills jag är under 80-strecket och jag tror vägen dit kommer kännas kortare med en vägning i veckan! Eller hur Mia??? :)


Piss!

Svullkväll ikväll! Pep-messing med konsulten Miranda! Nu är jag taggad igen och imorrn kör jag! Det är kanske det som är lite grejen... även om man halkar av banan för en kort stund så gäller det att komma tillbaka! Det ska jag göra NU, eller ja, IMORGON!

Vikt imorse: 84,2 kg! Nu känner jag mig som en knubbsäl på ca 109 kg efter det jag ätit, jag mår väldigt illa och vill i princip kräkas. Så inte värt det!

Dagsvikten!

84,6 kg. IGÅR skärpte jag till mig och idag har det gått kanon hittills! Nu jävlar kör jag på igen! Som aldrig förr!

-7kg sen 23/3, fan inte illa alltså!

Oh my goood!

Oh, crappy dag! (not a happy day) Jag fick tilloch med i mig lite pommes och lite cheeseburgare till middag. Nåväl, inte en hel meny då jag bara norpade av Max, men jag sket faktiskt i min CK-måltid som jag skulle tagit till middagen. Kändes helt överflödig då jag ändå blev mätt på det som jag fick i mig. Sjukt nöjd över DET iaf! I morgon är det nya tag och en "nystart" på ren kur igen och jag som ställer mig på vågen för att ta mitt straff! ;)

Låååååång promenad står på listan imorgon, för idag har jag shoppat mig en ny snygg barnvagn som ska rullas in. Hoppas att det blir massor av sol! Det behöver jag!


MAT!

Idag åt jag mitt första riktiga mål mat på över 2 veckor! Jag var TVUNGEN! En räksallad blev det! Så nu är jag good to go i två veckor till!!! :)

84,8 kg stannade vågen på idag!!! :)

Konsulent time again!

Denna gången var min B med! Hon ska också köra igång med kombinerad kur och det ska bli kul att peppa varann! Beach 2010 here WE come! ;)
Köpte lite shakes idag. Känns kanon! NUUUU KÖR VI!

Påskhelvete!

Var bara tvungen att få det ur mitt system! PÅÅÅSKHELVETE! Så, nu känns dte bättre!
Har skött mig ganska bra under påsken, men det har varit värre än kinesisk vattentortyr och jag har inte ALLTID kunnat hålla mina korvfingrar i styr! 86,2 kg landade vågen på imorse så jag är nöjd ändå!

Imorrn är det dags att åka till Miranda, min CK-konsulent och köpa lite mera soppor och shakes och uppdatera henne om hur det går. Från och med imorrn kör jag på stenhårt igen!
Skönt att få jobba igen och sysslesätta sig med annat än att tänka på allt jag inte ska äta! ;)

Midjemåttet idag mätte 106 cm, så där har det hänt lite grejer också! Folk i min närhet som jag inte träffar dagiligen börjar se resultat, svärmor frågade mig vart jag tagit vägen när vi var där på påskafton! Det är kul att höra!

6,3 kg kvar till mitt andra delmål! Under 80 strecket! Mitt första delmål var att komma under 90-strecket och det gjorde jag ju ganska fort ;)

I slutet av denna månaden så blir det till att köpa ett gymkort! Bilder på min nakna blekfeta kropp kommer snaaaart ;)



- Midjemått start i november: 117 cm

- Midjemått februari 2010: 110 cm
-Midjemått IDAG: 106 cm
- Minskat totalt: 11 cm



Startvikt i november: ca. 98 kg

-Startvikt Cambridge 23/3 : 91,6 kg
-Vikt idag: 86,2 kg
-Minskat hittills: 5,4 kg
-Minskat totalt: 11 kg!

86,7 kg

Är min dagsvikt idag efter påskafton!
Tillät mig att äta lite mat till middagen. Och idag har jag ätot ett par räkor och smakat av skagenröran och äggröran som jag tillagat för ikväll då vi har lite påskbjudning! :)
Imorgon blir det hardcore-cambridge utan nånting alls. Plus ett möte med konsulenten :)

Vikt

Dagsvikten är 87,4 kg(-4,2kg), samma som igår så nu verkar jag ha hamnat i ett stiltje, hoppas på att vara ur det sbart och bara TAPPA mer!! Pepp pepp! Idag efter en dag på sjukhusets barnakut med lillskrutten så blev det dock en halv korv och en TIGGA från ett bröd.. men jag hade ingen cambridgemåltid med mig, hade inte trott att vi skulle bli sittande där i 5 timmar :-/ Hoppade dock över ett cambridgemål pga korven och åt bara cam-frukost och middag!

Har ännu inte riktigt kommit över att jag faktiskt väger under 90.. jag som kämpat så länge och verkligen velat! Nu är jag så peppad och kan knappt vänta tills (om,,,, JO jag ska) under 80 sträcket!
Ikväll ska jag unna mig Cola Zero.
Men chipsen som finns här hemma kommer jag inte ens att peta på. Så jävla fokuserad är jag, helt galet!!!! :)

Har bett sambon ta bilder på mig, stod i BH och trosor. Herregud var fläskig man är, tog dem dag 2 av cambridgekuren. Det är mina START bilder.. som jag ska lägga ut när tid finns. Har dock andra start bilder som är från den STORA starten, från innan jag började träna, då vågen stannade på ca. 98 kg. Har ingen exakt vikt på hur mycket jag vägt som mest, 98 vet jag att jag vägt, men tror att jag kanske har vart uppe på 3-siffrigt och nosat ett tag med. Hemskt :( och pinsamt, att man kan låta sig själv förfalla, men det var inte förjäves, de flesta kilon gick jag upp pga medicinering, som jag faktiskt inte hade klarat mig utan..


RSS 2.0