Konsulent time!

Varit hos cambridgekonsulenten idag. Kändes bra att berätta att jag gått ner 3,9 kg. Just nu är jag mätt och belåten efter en kycklingsoppa som jag spetsat med lite curry! I'M SO GONNA DO THIS!!!!! Bröllopet här kommer jag! Herrejävlar vilken snygg klänning jag ska HAAA!!!

Hallå!

Idag blev det till att vara hemma och vabba med lillkillen! En promenad på ca 1 timme hann jag med under förmiddagen!

Idag visade vågen 87,7 kg!! Trots att jag faktiskt har mens och då brukar man inte gå ner något vidare för att kroppen samlar på sig en massa vatten. Så jag är helnöjd att det rör sig lite neråt i alla fall!

Heja mig!

Vågen är min vän och i framtiden händer detta, I have a plan!

För tillfället iaf. Vi får se hur jag lyckas efter den rena kuren när jag går över på kombinerad kur! Är lite nervös över det faktiskt! Idag visade vågen 88,0 kg!!!! Minskning på 3,6 kg!! Jag är så glad. Men fortfarande lite sugen. Jag unnar mig dock lite lightläsk mellan varven och även lite fun light!

Mina mål efter avslutad ren kur kommer att se ut ungefär såhär:

Frukost:
Havregrynsgröt, minimjölk och lite färska bär
Lunch: Cambridge
Mellanmål: EN frukt
Middag: TALLRIKSMODELLEN: Liten portion med fullkornsris/fullkornspasta/bulgur, en liten portion med protein och halva tallriken sallad och rotsaker.


Efter avslutad cambridgekur när jag ska klara mig "själv".. när jag nått mitt mål på.. 58-65 kg, då! Då kommer jag försöka hålla detta!

Frukost:
Havregrynsgröt, minimjölk och lite färska bär
Lunch: ca 1,5 dl fullkornsris/bulgur/fullkornspasta en liten portion protein och halva tallriken med sallad och rotsaker ELLER fruktsallad med turkyoghurt
Mellanmål: EN frukt
Middag: samma som lunch eller lättfil med pumpakärnor

Cambridge dag 5

Igår gjorde jag något som jag borde låtit bli, jag SMAKADE woken som jag lagade. Det slank ner nån kycklingbit och även något nudelstrå. Vet inte om det var därför som vågen stod kvar på detsamma idag som igår? Kanske kanske inte. Lite surt var det iaf! Ocg hungern och slöheten har hängt över mig som ett stort moln hela dagen, jag är hungrig och sugen, magen snorrar och humöret är piss..

Nåväl, idag blev det nya tag med ätandet, eller ja, DRICKANDET, och jag har inte ätit NÅT förutom mina två cambridgeshakes! Ikväll blir det cam. svampsoppa med lite extra vitpeppar och chilipulver :)

Muuums, jag längtar.

Cambridge dag 4

Dag 1: Hungern var ett faktum.
Dag 2: Om möjligt ÄNNU hungrigare!
Dag 3: Hunger blandat med illamående, svettas väldigt lätt och är trött och lite grinig.

DAG 4: Fortfarande ganska hungrig men fick en glad överraskning när jag ställde mig på vågen, hela -2,8 kilo!


Redan i december började jag ett nyttigare liv med träning och en striktare kost och gick ner några kilon, träningen ska jag börja  med om ca 3-4 veckor, tills dess är det promenader som gäller!


- Startvikt i november/december 2009: hela cirka 98 kg

- Vikt vid Cambridgestart: 91,6 kg
- Minskning med träning: 5,4 kg


- Midjemått start: 117 cm

- Midjemått februari 2010: 110 cm
- Minskat hittills: 7 cm



CAMBRIDGE:
Startvikt: 91,6 kg
Vikt idag: 88,4 kg
Minskat hittills: 2,8 kg


Ska nog  göra ett diagram sen ;)

Cambridgestart!

Idag börjar jag med Cambridgekuren. Väger in mig på 91,6 stadiga kilon till mina 164 cm. Hungern river i magen och hela jag knorrar. Men nu jävlar ska det gå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0